Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nog meer Zuid Amerika flash deals: Santiago €579 & Rio €590

Delta Zuid Amerika deals

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Naast Buenos Aires en Bogota hebben we nog 2 Zuid Amerikaanse steden weten te spotten. Nu kunnen we Santiago de Chile en Rio de Janeiro toevoegen aan de lijst waar Delta Air Lines mee aan het stunten is.

De prijsreductie is zo goed dat de gemiddelde korting met gemak oploopt tot 50%. De enige maar is dat je met Delta Air Lines of American Airlines vanaf Düsseldorf dient te vertrekken. Uiteraard kun je daar makkelijk met de treinen van NS Hispeed komen tegen een kleine prijs. Wel op tijd je treinkaarten boeken, want ook die schieten omhoog zodra het moment van vliegen in zicht komt.

Vergelijk overigens gerust deze prijzen met die van de tickets welke vanuit Amsterdam vertrekken. Je zult zien hoe veel voordeel je op deze wijze kunt behalen door even om te rijden. De beschikbare stoelen zijn beperkt dus even goed zoeken is noodzakelijk, maar eenmaal gevonden is je beloning zeer groot!

Wanneer boeken: tot en met zondag 30 juni 2013

Wanneer reizen: tussen 23 augustus en 14 december 2013

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Minimum verblijf: 5 dagen Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerd gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link (tickets zijn niet bij KLM/Delta voor deze prijzen te krijgen!)

TicketSpy zegt: je vlucht met Delta begint op de luchthaven van Duesseldorf en gaat eerst naar Atlanta. Delta’s thuishaven in de Amerikaanse staat Georgia. Daar stap je eenvoudig over richting Zuid Amerika. American gaat via New York en biedt je de mogelijkheid om daar een paar dagen te verblijven (stopover). Je ticket wordt dan een paar tientjes duurder.