Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ticket Bali €980 of ticket Bali + 1 week hotel + ontbijt €835.

ubud-chedi-club-bali

Vakantiedeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Traveloo

Op vakantie richting Azië aan met flink voordeel? Het kan als je een combi boekt. Zoveel voordeel dat het goedkoper is om er gelijk een hotel bij te boeken, omdat je totale prijs dan zo’n €150 euro goedkoper is. Daarnaast krijg je ook nog eens 7 nachten in een intiem en traditioneel Balineeshotel én zit er elke ochtend een lekker ontbijt bij!

Op Bali vind je een combinatie van de gehele wereldbevolking met veel Australiërs, Amerikanen en Europeanen. Natuurlijk zijn ook de vriendelijke Balinezen aanwezig om jouw verblijf extra kleur te geven! Geniet van de lekkere maaltijden of huur een scooter om het eiland te verkennen.

Naast de allergoedkoopste vakantie zijn er ook mooie hotels in het hogere segment waarbij je nog ongeveer net zoveel betaalt als voor een losse vlucht. Profiteer dus om geld over te houden om uit ter plaatse te kunnen besteden op dit leuke eiland!

  • Los ticket Cathay Pacific Bali  €980
  • Ticket Cathay Pacific Bali + 7 nachten Hotel Bakungs Beach Cottages ** met ontbijt + transfer luchthaven – hotel v.v. vanaf €835
  • Het gehele overzicht van voordelige hotels op Bali, inclusief vlucht (ook met KLM) vind je hier
Wanneer boeken: beperkt beschikbaar, dus op=op
Wanneer reizen: vertrekken op 2 november 2013
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg
Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link
TicketSpy zegt: Houd er rekening mee dat de Balinezen je ook zien als een lopende geldmachine. Wees dus niet verbaasd als je ineens een boete krijgt voor iets wat alle Balinezen wel doen. Voordeel is dat deze boetes nooit meer dan een paar euro zijn en het wel weer een goed verhaal voor het thuisfront oplevert.