Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Onder de palmen in Gambia voor €469.

Palm Beach - Gambia

Vakantiedeals gespot door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: ©Jan-Erik Sjoestedt.

Nadat we gisteren al Tunesië gespot hebben is het nu de beurt aan Gambia. Een extreem populaire bestemming vanwege haar prettige klimaat en de aardige mensen. Dat het lekker goedkoop is zal ongetwijfeld ook mee werken. ArkeFly vliegt een aantal maal per week rechtstreeks tussen Amsterdam en Banjul, de internationale luchthaven van Gambia. Een flink afstand, het is namelijk nog ruim een uur verder dan de Canarische Eilanden en dat is toch wel ongeveer het maximale bereik van de Boeing 737, het type vliegtuig wat ArkeFly inzet op deze route.

In Gambia kun je heerlijk op het strand relaxen en genieten van de ongerepte natuur. In tegenstelling tot de populaire oorden in Europe is Gambia nog redelijk onontdekt en kan je leuke activiteiten doen. Denk hierbij aan de gebruikelijke strandsporten zoals surfen, duiken of snorkelen. Gelukkig zijn er ook vele excursies aan naar bijvoorbeeld de slavenforten, en kun je een dagje gaan rondwandelen en shoppen in de hoofdstad Banjul.

Al met al is ook dit weer een prima aanbieding waarbij vertrekdata verspreid liggen over het gehele laagseizoen. Voor elk hotel dus een andere vertrekdatum. Kijk daarom goed in je agenda en leg deze eens naast onze update om te kijken of je misschien niet nog ergens een kleine 8 daagse get-away kunt boeken voor een mooie prijs!

Ook nu geldt dat het landenoverzicht een stuk handiger werkt omdat je hierop meteen kunt zien welke hotels wanneer in de aanbieding zijn. Klik daarom hier om meteen naar de site te gaan. Echter hebben we, zoals je van ons gewend bent, een klein overzichtje gemaakt:

Wanneer boeken: zo snel mogelijk (op=op)

Wanneer reizen: reizen op verschillende data. Kijk op de overzichtspagina voor het gehele aanbod.

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 25kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link 

TicketSpy University zegt: er is vanuit Nederland een gloednieuwe bestemming beschikbaar: Senegal. Binnenkort komen we met meer informatie over dit interessante land