Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Prima deal: €75 korting op je vakantiereis

Jouw vakantie!

Vakantie deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Als er een reisbureau is welke flink door het slijk is gehaald dan is het World Ticket Center uit Amsterdam wel. De organisatie die veel kosten in rekening brengt bij boeking van losse vliegtickets.

De Consumentenbond heeft ze op de korrel en wil het liefst dat ze stoppen met deze wijze van handelen. Ook al werken we als team van TicketSpy goed samen met de bond, toch vinden wij dat je niet alles van WTC als minder goed kunt betitelen.

Neem nu bijvoorbeeld hun huidige actie op pakketreizen. Nog tot en met woensdag 17 juli krijg je €75 korting op een pakketreis met een waarde van meer dan €1.000. Bij 2 personen dus een reissom van €500 p.p..

Klinkt best wel goed en gezien de reputatie qua kosten van WTC reden voor ons om een paar pakketprijzen te vergelijken. Wat blijkt? Ze zijn in heel veel gevallen nog goedkoper ook dan direct boeken bij de touroperators zelf! Wel moeten we zeggen dat de netto korting slinkt tot €52,50 omdat je nog wel €22,50 aan boekingskosten dient je betalen. Maar ja die ben je ook kwijt als je bij Arke, Oad, of anderen een reis bestelt.

Wel even oppassen trouwens dat je tijdens het boeken de al aangevinkte hokjes voor de aankoop van een reisverzekering uit zet. Tenminste als je die er niet bij wil kopen. Verder wat ons betreft een GO om er je vakantiereis te vergelijken en te boeken!

Wanneer boeken: tot en met 17 juli 2013

Wanneer reizen: geldig op alle te boeken reizen tussen juli 2013 en maart 2014

Beschikbare reizen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: iedere euro die je kunt besparen op je vakantie is altijd mooi meegenomen. Wij helpen je elke dag met liefde en plezier om dat te bereiken.