Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Op naar Boedapest! Vlucht, Hotel, Ontbijt & WiFi €99

Boedapest

Vlucht + hotel gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Soms wil je er gewoon even lekker tussenuit. Je kan dan naar de Thermen gaan, een bezoek brengen aan de Efteling of een bootje in Friesland huren om een dagje te gaan zeilen. Als je een nog een extra vakantiedag overhebt kan je voor hetzelfde geld ook gewoon een citytrip naar Boedapest maken.

Meestal schrijven we hier over een fenomenale aanbieding naar Boedapest waarbij een losse vlucht vaak al snel €100 kost. Met deze deal kun je Boedapest al bezoeken vanaf €99. Een lage prijs, zéker als je bedenkt dat het pakket best wel erg compleet is en het Star City Hotel waar je verblijft handig gelegen is op loopafstand van het centrale park.

Over Boedapest kunnen we heel duidelijk zijn, de term “Parijs van het oosten” is zeker op z’n plek, al verdient Boedapest misschien nog wel meer, gewoon vanwege haar ongedwongen sfeer, de prachtige stad en de leuke activiteiten. Onze tip: Kijk eens in een willekeurige straat omhoog naar de pracht van de gebouwen, overal zie je verborgen schoonheden zitten namelijk!

  • Ticket Boedapest + 2 of 3 nachten Star City Hotel *** + ontbijt + wifi €99

Wanneer boeken: zo snel mogelijk (op=op)

Wanneer reizen: vertrek op veel data in november, december, januari en februari

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: is bij te boeken maar die heb je met slim inpakken niet nodig!

Opmerking 1: er gelden aanvullende reserveringskosten van €20

Opmerking 2: ticket + hotel deal geldt indien 2 personen samen reizen

TicketSpt zegt: ons team is zeer enthousiast over Boedapest en dan met name over het lokale prijsniveau. Oftewel veel doen voor weinig geld!