Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Wie is de voordeligste? KLM of Etihad?

Ontmoet de charmante Etihad stewardessen in het echt!

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Komende maand hebben KLM en Etihad hun eerste half jaar erop zitten wat betreft de samenwerking tussen Abu Dhabi en Amsterdam. We kunnen stellen dat het een roerige periode is geweest. Wat begon als een vriendelijke partnership blijkt nu een strijd te zijn geworden tussen 2 luchtvaartreuzen.

Kijken we naar de tarieven dan is Etihad wat ons betreft de winnaar. Mede dankzij de super voordelige Open Jaw’s waar we je de afgelopen tijd mee hebben getrakteerd is het duidelijk geworden dat Etihad in vrijwel alle gevallen veel lagere prijzen aanbiedt. Soms zelfs zo goedkoop dat je voor de prijs van 1 KLM ticket met gemak 2 Etihad tickets kunt kopen.

Nu kan men moeilijk doen over de overstap in Abu Dhabi wat een paar uur meer reistijd oplevert. Kijk je naar het prijsverschil dan is dat toch echt wel de moeite waard. Niet voor niets dat honderden en misschien wel een paar duizend TicketSpy volgers de trip via de Emiraten niet zo’n probleem vonden toen ze hun tickets kochten.

Op dit moment heeft Etihad wederom aantrekkelijke deals welke nog tot en met het einde van de maand te boeken zijn. Maak je er een Open Jaw van (combinatie heen vanaf Amsterdam / terug naar Düsseldorf) dan kun je opnieuw gemiddeld €75 tot wel €100 per persoon voordeliger uit zijn.

Kijk gelijk even hier naar voordelige hotels om er apart bij te boeken!

Wanneer boeken: tot en met 31 oktober 2013 (23:59)

Wanneer reizen: verschilt per bestemming, kijk op de site

Vliegen vanaf: Amsterdam Terugvliegen op: Duitse luchthavens

Minimum verblijf: afhankelijk van bestemming Maximum verblijf: 12 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Opmerking: je betaalt geen administratiekosten als je boekt via onze links!

Betaling via: PayPal, Visa, Mastercard of American Express (wederom geen toeslagen!)

TicketSpy zegt: Etihad is de concurrentie aangegaan met Emirates en zit daarom nu onder de prijzen van die andere grote Midden Oosten airlines. Profiteer nu het kan!