Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Opnieuw beschikbaar: Hotel Schiphol + 10 dagen parkeren v/a €69

Slapen, parkeren en vliegen

Hotel + parkeerdeal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Een paar weken geleden gaf Kras een leuk cadeau weg als je een boeking maakte. 1 nacht slapen in het Mercure hotel en gedurende je hele vakantie gratis parkeren.

Mocht je deze deal gemist hebben, of gewoon niet bij Kras hebben geboekt, dan is deze aanbieding er eentje om zeker te overwegen.

Vandaag kun je profiteren van een zeer gunstige hotelkamer in het nieuwe Park Inn Schiphol hotel met inbegrip van 10 dagen parkeren. Een handige shuttle service brengt je naar en van Schiphol, ook dat is bij de prijs inbegrepen plus wifi op je kamer.

Het ontbijt is exclusief maar apart bij het hotel te reserveren als je dat wilt voor €9,50 per persoon. Handig als je in de ochtend gaat vliegen en niet met een lege maag op pad gaat.

  • 1 nacht Park Inn Hotel Schiphol + maximaal 10 dagen parkeren + wifi €69

Wanneer boeken: tot en met 29 juni 2013

Wanneer overnachten: op bijna alle data in 2013

Opmerking 1: extra parkeerdagen zijn te koop voor €5 per dag

Opmerking 2: prijs geldt bij 1 persoon, toeslag voor 2 personen bedraagt €10

Beschikbare kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: momenteel is er een ware parkeer oorlog gaande op Schiphol. De luchthaven wordt bestookt met parkeer-concurrenten die allemaal goedkoper dan Schiphol willen zijn. Daarnaast komen er steeds meer nieuwe hotels in de omgeving bij die een graantje willen meepikken. Goed voor jou als reiziger dus om heel voordelig je reis aan te vangen.