Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Slaap in het Hilton met 40% korting

Korting met Paris

Hotel deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Elk jaar biedt Hilton in de zomermaanden een goede actie. De zakelijke reizigers komen dan in grote aantallen bij hun over de vloer en dat betekent veel lege kamers die beschikbaar zijn voor vakantiegangers. Voor jou een uitgelezen kans om voordeliger luxe te overnachten.

Bijkomend voordeel is ook dat ze het ontbijtbuffet voor een schappelijke prijs aanbieden. In Nederland bijvoorbeeld al voor €6 per persoon en dat is echt een koopje. Want normaal vragen de luxere hotels toch gemiddeld €25 om ’s ochtends een paar boterhammen met wat roerei en wat andere dingen op je bord te plaatsen.

Ook Hilton HHonors leden komen aan hun trekken want alle verblijven leveren je Miles & Points op. Dt betekent punten sparen voor gratis overnachtingen in het Hilton en onder andere Flying Blue mijlen voor KLM vluchten.

Dus welk hotel wordt het voor jou de komende maanden. Het aanbod is groot genoeg want veel hotels wereldwijd doen met deze actie mee. Gewoon even checken dus!

Wanneer boeken: tot en met 29 september 2013

Wanneer reizen: juli, augustus en september geven de beste deals, in andere maanden alleen in het weekend

Opmerking: je betaalt je hotelkamer met je creditcard

Beschikbare kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: ook de Nederlandse Hilton en Doubletree Hotels doen met deze actie mee. Lekker voor een paar dagen weg in eigen land.