Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Prijsvergelijking: Los Angeles €529 of Los Angeles + 2 weken auto €480

Ticket + huurauto deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Californië is en blijf in de top 3 staan van favoriete plekken. Nummer 1 is New York, nummer 2 Florida en dan komt de driehoek Los Angeles – Las Vegas – San Francisco in beeld.

Niet voor niets want deze staat biedt vrijwel altijd goed weer, de glitter & glamour van Hollywood, maar ook het relaxte van San Francisco. Binnen het team van TicketSpy zitten diverse leden die helemaal wild zijn van dit deel van de wereld. Iedere kans om voordelig naar dat deel van de VS te vliegen bekijken we dan ook met extra aandacht.

Zo ook deze deal die nog heel even te boeken is. Heb je de tijd en middelen dan is deze pre-Summer trip een echte aanrader. Value for money is guaranteed en wel voor de volle 100%.

Weet dat een KLM ticket op deze data momenteel minimaal €874 per persoon kost. De huurauto dien je dan nog wel los erbij te boeken. Voor dat geld vlieg je nu met ArkeFly met 2 personen en houd je nog wat Dollars over om een paar lekkere hamburgers te kopen. Probeer die eens bij In-out-Burger, easy maar wel erg lekker!

  • Los Arkefly ticket Los Angeles €529
  • Ticket Los Angeles + 14 dagen Alamo auto met Gold pakket (incl. verzekeringen, 3 bestuurders en volle tank benzine) €480

Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op=op

Wanneer reizen: vertrek op 9 juni en terugvlucht op 23 juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 25kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: liever gratis naar Amerika? Doen dan mee met de speciale ArkeFly facebook actie, klik hier voor je kans!