Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Spy City Washington, nu als KLM Flash voor €527.

International Spy Museum

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Afgelopen weekend was ik onder andere in Washington. De stad van het Witte Huis, het Pentagon, Lincoln Memorial en heel, heel veel musea. Alleen vanwege deze laatste een reden om er een keer heen te gaan, al dan niet in combinatie met New York.

Op internet had ik eerder al gespot dat er vlakbij de ‘woning’ van Obama een spionage museum te vinden was. Dat sprak mij als TicketSpy natuurlijk zeer aan en daarom mocht een bezoek aan deze plek niet ontbreken tijdens mijn reis. Het betrof ’s werelds enige Spy Museum. Alhoewel ik vermoed dat je op meerdere plekken ter wereld wel een tentoonstelling met dit onderwerp kunt bezoeken. Alleen zijn de Amerikanen nu eenmaal meester in het vermarkten van hun producten.

Ben je met kinderen en/of tieners (6-16 jaar) in Amerika, dan is deze plek er eentje om aan te raden. De collectie omvat heel veel spionage gadgets waar zelfs James Bond nog wel het een en ander van kan leren. Natuurlijk is er na je bezoek ook nog een gift shop waar je zelf hele grappige dingen kunt kopen om als mini spion aan de slag te gaan.

Ik kon het niet laten om een aantal items mee te nemen om deze op TicketSpy te verloten. Wat dacht je van een set koelkast magneten voorzien van spionnen en teksten. Of misschien vind je een heel subtiel spionage vergrootglas wel erg leuk om te krijgen. In dat geval hoef je alleen maar deze post op onze facebook te liken om automatisch kans te maken.

Op 7 augustus maken we de winnaars van deze gadgets bekend. Tot die tijd kun je trouwens nog een scherpe KLM deal naar de hoofdstad van de VS boeken. Waarbij je ook kunt kiezen voor de vluchten van Delta Air Lines en Air France.

Wanneer boeken: tot en met 6 augustus 2013

Wanneer reizen: tussen 1 november 2013 en 31 maart 2014 (geen tot weinig beschikbaarheid rondom kerst en oud & nieuw)

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg (bij Delta ongelimiteerd gewicht)

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerking: er gelden aanvullende reserveringskosten

Flying Blue: 25% mijlen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link of klik hier als United je voorkeur heeft

TicketSpy zegt: voor een paar tientjes meer kun je ook via Parijs naar New York en Washington vliegen. Kies in dat geval voor een vlucht met de Airbus A380 van Air France. Een mooie ervaring om een keer mee te maken kunnen we je vertellen. Plus gratis champagne aan boord!