Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Supergoedkoop met de bus naar Londen €9.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Okay, okay, normaal is ons team alleen met vliegtickets in de weer, maar een aanbieding als deze willen we je gewoon niet onthouden.

Met Eurolines, de Europese busmaatschappij, kun je nu wel heel goedkoop naar Engeland. Naar Londen om precies te zijn en dat tegen een prijs waar geen airline tegen op kan boksen.

Je moet wel wat extra reistijd incalculeren, maar voor wie dat geen probleem is adviseren we om een keer de bus te nemen. Dus geen vliegticket maar een busticket net zoals je opa en oma vroeger met de bus in de jaren ’60, ’70 en ’80 naar hun vakantiebestemming gingen.

  • Londen met Eurolines €9 (enkele reis)

Wanneer boeken: tot en met 31 maart 2013

Wanneer reizen: tot en met 30 mei 2013 (uitgezonderd 31 maart tot en met 7 april 2013)

Opmerking: je ticket dien je uiterlijk 15 dagen voor vertrek te kopen, in de genoemde prijs zitten ook de administratiekosten, niet op alle dagen is er beschikbaarheid

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe link met Eurolines

TicketSpy zegt: reizen per bus heeft zo z’n voordelen. De kosten zijn vaak lager dan een vliegticket en je mag veel meer ruimbagage meenemen. De buschauffeurs hebben geen weegschaal bij zich om deze te kunnen wegen. Je kan natuurlijk ook een combinatie maken met een enkele busreis en een los enkeltje met Ryanair of easyJet. Zo geniet je van beide vormen van vervoer.