De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Thailand met Etihad vanaf €425.

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Het is Thailand week deze week, na Emirates en KLM stort ook de Etihad Airways zich volledig op de markt met dumptarieven.

Om deze te kunnen boeken geldt dat je op Amsterdam Schiphol dient in te stappen en terug vanuit Thailand te vliegen op Düsseldorf. Een Open Jaw heet deze constructie in luchtvaartermen. Maar wat de naam ook is, je bespaart honderden euro’s per ticket en daar gaat het om.

Op de website dien je in het zoekscherm te klikken op ‘meerdere bestemmingen’. Zo kun je de heenreis vanaf Amsterdam en terug naar Duitsland makkelijk invoeren. Onderweg maak je een stop in Abu Dhabi van een paar uur.

Vliegen kan dit voorjaar en voor de early bird booker ook in november 2013. De beschikbaarheid van stoelen is op dit moment nog zeer goed. Tussen Europa en Abu Dhabi biedt Etihad ook vluchten aan in samenwerking met KLM, Garuda Indonesia en airberlin. Vanaf Abu Dhabi naar Bangkok vlieg je altijd met Etihad.

Wanneer boeken: (actie is verlengd) tot en met 31 maart 2013

Wanneer reizen: mei, juni en november 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg (zeer ruime limiet!)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy University zegt: vandaag weer het bewijs dat wanneer een maatschappij een nieuwe markt betreed met lage prijzen gaat stunten. De toestellen moeten vanaf het eerste moment het liefst zo vol mogelijk zijn. Dat in dit geval Etihad kiest voor 2 zeer populaire bestemmingen getuigt wel van durf. Menig andere airline zou een minder drukke route hiervoor hebben uitgekozen.

Zoek & Bespaar