Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Kies zelf: KLM Las Vegas €1.019 of ArkeFly Las Vegas + 5 nachten hotel €528

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Hij blijft leuk, de Las Vegas deal die inclusief hotel heel veel goedkoper is dan alleen een los ticket naar de ‘Entertainment Capital of the World’.

In juni lopen de temperaturen al aardig op, dus schrik niet als je opeens te maken krijgt met 35 graden als je je hotel uit loopt. Gelukkig zijn er genoeg zwembaden, shopping malls en natuurlijk de casino’s om af te koelen.

Deze deal omvat 5 nachten in het Best Western Mardi Gras hotel, een paar honderd meter ten oosten van de Strip. Bij Tripadvisor krijgt het hotel 3 van de 5 punten. Oftewel een prima hotel als je toch de hele dag op pad bent, want dat doe je als je in Las Vegas bent. Extra service: een shuttle bus brengt je gratis naar de Strip!

Wel adviseren we je om een auto te huren, met name in de zomer is dat een stuk prettiger dan telkens op de bus of monorail te moeten wachten. De huur voor de 5 dagen dat je er bent valt reuze mee. Kijk bij Alamo voor een goede deal met een Gold pakket waarin alles inbegrepen is. Hoef je je nergens meer zorgen om te maken.

Andere hotels zijn trouwens ook te boeken tegen een toeslag, bijvoorbeeld Circus Circus, Luxor of zelfs het ‘Hangover’ hotel Caesars Palace.

  • Los ArkeFly ticket Las Vegas €599
  • ArkeFly ticket Las Vegas + 5 nachten Best Western Mardi Gras hotel €528
Wanneer boeken: nu, dit zijn de laatste stoelen!
Wanneer reizen: vertrek op 20 juni en terugvlucht op 26 juni 2013
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 25kg
Opmerking 1: ArkeFly hanteert voor een los ticket aanvullende reserveringskosten
Opmerking 2: de ticket + hotel deal geldt indien 2 personen samen reizen
Beschikbare stoelen en kamers checken: via onze directe voordeel-link
TicketSpy zegt: wij vonden het Best Western hotel op Hotelscombined in dezelfde periode voor de totaalprijs voor 5 nachten van €266. Je betaalt dus in principe maar €395 voor je Las Vegas ticket. Ter vergelijking, KLM vraagt in dezelfde periode €1.019 voor alleen een vliegticket. Wie slim en voordelig naar Las Vegas wil boekt dus deze Arke deal!