Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Vanaf nu goedkoper en lekkerder wakker worden!

Hotel deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Sinds een paar weken werken we nauw samen met de Consumentenbond, in het bijzonder met hun travel magazine de Reisgids. Dat betekent dat we regelmatig tips met elkaar uit wisselen waar heel veel reizigers hun voordeel mee kunnen doen en jij dus ook.

Onlangs kwamen we er door heel wat prijzen te testen achter dat je je speurtocht voor hotelkamers in de meeste gevallen het beste kunt starten op een redelijk nieuwe website. Het gaat om Hotelscombined, eigendom van het grote Amerikaanse Priceline.

Dat groot vaak voordeel betekent is zeker van toepassing op deze meta-zoek website. Want Hotelscombined heeft meer dan 100 hotelvergelijkers in hun systeem opgenomen. Je kunt dus heel eenvoudig binnen een paar seconden de prijzen van Expedia, hotels.com maar ook van individuele hotelketens checken. Echt een aanrader om altijd mee te nemen.

Dus sluit je weekend goed af en check alvast wat hotels en prijzen voor je komende reis. De Consumentenbond en wij zijn overtuigd van de hele goede tarieven die we tegen zijn gekomen. Jij straks ook?