Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Cocktail drinken met Kylie in Sydney?

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Sydney, de grootste stad van Australië én gateway tot de outback is nu bij verschillende luchtvaartmaatschappijen zeer voordeling geprijst. Daarnaast heeft Kylie Minogue aangegeven te stoppen met zingen; meer kans om haar tegen te komen! Zéker als je boekt voor de komende maanden kan je heel voordelig op reis gaan.

Grootste voordeel is dat je met de opkomst van de grote maatschappijen in het Midden Oosten & Azië nog maar 1 keer hoeft over te stappen, iets wat 20 jaar geleden onmogelijk was en wat zo’n lange reis een stuk uitputtender maakte!

Wij hebben een paar aanbieders richting Sydney onder elkaar gezet, groot, klein, Chinees of Nederlands, wij hebben een rijtje met aanbiedingen om van te smullen.


Zowel vanuit Amsterdam, als vanaf Düsseldorf kan je vertrekken richting Dubai om hier een gratis tussenstop te maken en te genieten van al het moois wat Dubai te bieden heeft. Daarna vlieg je rechtstreeks door naar Sydney. Vluchten worden uitgevoerd met de Airbus A380, het meest luxe toestel dat Emirates in haar vloot heeft.

Groot voordeel is dat ook Melbourne, Brisbane, Darwin, Perth & Adelaide worden aangevlogen uit Dubai en dat je hier een zogenaamde open jaw mag toepassen; vertrekken uit Amsterdam naar Sydney en terug vanuit Melbourne naar Amsterdam. Bij de prijs is 1 stuk ruimbagage en verzorging aan boord inbegrepen.

Wanneer boeken: tot en met 31 januari 2013

Wanneer vliegen: tussen 16 maart en 30 jun 2013

Minimum verblijf: 5 dagen

Beschikbare stoelen checken: via onze link met Emirates


Onze eigen KLM vliegt met SkyTeam partners ook naar Sydney. Dagelijks naar Ghuangzou in China waar een overstap wordt aangeboden met China Southern, één van de partners van KLM. De overstappen daar zijn middelmatig, rond een uur of 5. De prijzen van KLM duiken daarmee onder de magische grens van €1000. In combinatie met de Werelddeal weken kan je zéker voordelig naar de outback vliegen en hier van een heerlijke reis genieten. Bij de prijs is 1 stuk ruimbagage en verzorging aan boord inbegrepen. 

Wanneer boeken: t/m 28 januari 2013

Wanneer reizen: tussen 9 januari & 15 juni 

Minimum verblijf: 7 dagen Maximum verblijf: 3 maanden

Beschikbare stoelen checken: Via onze directe voordeel link met KLM 

 


Cathay Pacific vliegt dagelijks tussen Amsterdam & Hong Kong. Ook Cathay pacific biedt de mogelijkheid tot stop over aan. Je kan je dus gaan vergapen aan de grootsheid van Hong Kong en dat helemaal gratis! De tarieven bij Cathay Pacific liggen iets hoger maar de aanbieding loopt dan ook wat langer, dit geeft je wat meer tijd om je reis te plannen. Desondanks raden we je aan zo snel mogelijk te boeken want prijzen rond dit niveau zul je niet snel meer tegenkomen! Bij de prijs is 1 stuk ruimbagage en verzorging aan boord inbegrepen. 

Wanneer boeken: tot en met 30 maart 2013

Wanneer reizen: tussen 1 februari & 30 juni 2013

Minimum verblijf: 5 nachten

Beschikbare stoelen checken: via onze link met Cathay Pacific


TicketSpy University zegt: Vliegen naar Australie is de laatste jaren opmerkelijk duurder geworden. Grote boosdoener is de toegevoegde brandstoftoeslag die door alle airlines wordt geheven. Deze is dubbel zo hoog vanwege de lengte van de vlucht vergeleken met bestemmingen in Azie of Noord Amerika. De kans dat de tarieven structureel omlaag zullen gaan is ons inziens vrij gering. Verwacht daarom een standaard prijsstelling tussen de €1.000-€1.100. Is er een prijs rond de €900 sla dan gelijk toe!