De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Zonnig Paramaribo met KLM €697

LIKE TicketSpy op Facebook en je gaat altijd goedkoper op vakantie!

De Waterkant in Paramaribo

Vliegtickets naar Suriname zijn over het algemeen aan de prijzige kant.

Des te leuker is het dus om een voordeliger ticket op de kop te tikken. Bij KLM kan dat nu gedurende de komende 2 weken. Want de stoelen voor de 1e vijf maanden in 2013 zijn nu in de voorverkoop.

En heb je een goed hotel nodig, bekijk dan eens de site van onze vrienden van Surinaamse Zaken. Zij bieden de voordeligste 4 en 5 sterren hotelkamers in Paramaribo.

Wist je trouwens dat er jaarlijks ruim 1.500 studenten op stage gaan naar Suriname? Vele van hen doen dat bij ziekenhuizen, maar ook werken in hotels en bij touroperators is zeer populair. Geef ze eens ongelijk als je in een land kunt verblijven waar het gemiddeld 30 graden is. Bovendien spreekt vrijwel iedereen er gewoon Nederlands en zijn de kosten voor maaltijden en verkoelende drankjes bijzonder laag.

Ontdek daarom nu zelf dit bijzondere land in Zuid Amerika. Goedkoper wordt het dit jaar zeker niet meer om een ticket naar Paramaribo te krijgen!

Wanneer boeken: tot en met 2 december 2012

Wanneer reizen: tussen 1 januari en 31 mei 2013

Vluchtdagen: dinsdag, donderdag en zaterdag

Flying Blue: 25%

Boeken: dat doe je via onze directe link met KLM.

Vind de Beste Tickets

Heenvlucht

Kies datum heenvlucht

Datum heenvlucht

Terugvlucht

Kies datum terugvlucht

Datum terugvlucht

 
Reacties

Gelukkig ik wil 2 of 3 maart naar Suriname. Ben en hoop een goedkoope ticket te vinden. wanneer kan ik het beste boeken? Of kan ik op de hoogte gehouden worden als er iets is. Ik heb de tickets naar Suriname altijd duur en onbetaalbaar gevonden, zeker als je met een gezin van 3 personen wilt reizen.

Hallo Edith, Tickets lager dan 600 euro zijn we nog niet tegen gekomen. Als KLM een actie heeft mag je blij zijn als die rond de 650-700 ligt. Momenteel betaal je ruim 800 euro. Kans is altijd aanwezig dat KLM de tarieven weer omlaag zet. Maar wanneer dat gebeurt is en blijft de vraag. Volg ons daarom dagelijks via facebook en je weet gelijk wanneer dat het geval is. Groeten, Team TS