Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

5x de meest bijzondere restaurants in Europa tijdens Kerst

It’s beginning to look a lot like Christmas…. Met die kou buiten wel! Waar denk jij als eerste aan als je aan kerst denkt? Wij in ieder geval aan eten! Héél veel eten. Wij hebben de 5 leukste restaurants in Europa voor jou op een rij gezet, van IJsland tot Barcelona.

 

Grotta Palazzese @ Italië

Als dit niet romantisch is dan weten wij het ook niet meer; dineren in een grot in Italië. Terwijl je je geliefde diep in de ogen kijkt, hoor je het klotsende water tegen de rotsen opspatten en wordt een heerlijk gerecht je voorgeschoteld. Dineren in dit 4-sterren restaurant is een droom en een héle smakelijke ervaring. Tickets naar Italië vind je hier.

 

 

 

 

 

Northern Lights Bar, Ion Hotel @ IJsland

Het Noorderlicht is hoogstwaarschijnlijk één van de dingen die hoog op je bucketlist staat. Wat is nu leuker dan rond kersttijd een reis naar IJsland te maken en hier het Noorderlicht te bewonderen? Dineer in Northern Lights Bar, je bent verzekerd van een prachtig uitzicht op de natuur en met een beetje geluk spot je ook nog het Noorderlicht. Bezoek snel het magische IJsland! 


 

 

Le Jules Verne @ Parijs

Welke stad is nu romantischer dan de stad van de liefde, Parijs! Tijdens de kerstperiode is Parijs zelfs nog magischer. De Fransen staan over het algemeen bekend om hun goede kookkunsten en in Parijs stikt het dan ook van de goede restaurants. Eén restaurant is wel heel bijzonder: Jules Verne. Dit restaurant heeft een hele mooie locatie in de Eiffeltoren. Van hieruit heb je een schitterend uitzicht over de stad. Terwijl je chique dineert in Michelin-genomineerde restaurant en geniet van alle culinaire hoogstandjes, bekijk je de prachtig verlichtte stad en gelukkiger dan dit heb je je nog nooit gevoeld. Maar… je moet er iets voor over hebben, er hangt namelijk een behoorlijk prijskaartje aan: voor €950 dineer je met z’n tweeën op deze bijzondere locatie. Even door sparen misschien? 😉 Plan je trip naar Parijs hier.

 

Espai Sucre @ Barcelona

Ben jij ook zo’n toetjes-addict? Ook al zit je nog zo BOMVOL, een toetje neem je gewoon ALTIJD. You know what they say: een toetje gaat niet naar de maag, maar naar het hart.
Wat hebben we toch een liefde voor het dessert. Maar wat nou als we je vertellen dat er dus een restaurant bestaat dat een dessert heeft als voorgerecht, een dessert als hoofdgerecht en uiteraard een dessert als nagerecht.
Dat klinkt als de hemel op aarde toch?! In Barcelona vind je dit restaurant, Espai Sucre. Vooruit, om de kerstmaanden nog wat mooier te maken! Waar wacht je nog op?! Op naar Barcelona!

 

 

Thames Dinner Cruise @ London 

Een van de leukste steden om de bezoeken rond kersttijd is Londen. Overal zijn de straten mooi verlicht, de etalages maken je super hebberig en er zijn veel, héél véél leuke restaurants.
Maar wat nu écht leuk is om te doen tijdens kerst is een diner op de Thames, de grote rivier die door Londen stroomt. Per cruise vaar je over de Thames met een prachtig uitzicht op de verlichte stad, dit wekt echt dat geluksgevoel op!
Terwijl je lekker aan het eten bent vaar je opeens langs de Tower Bridge en de Londen Eye; het perfecte fotomoment! Je dineert van een a la carte 4 gangendiner, met optioneel chocoladefondue. Als dit nog niet geweldig genoeg klinkt, speelt er ook nog eens een live jazzband. Romantiek gegarandeerd! Op naar Londen!