Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Journalist? Dan is dit misschien iets voor jou!

Air Miles nog wat waard?

Oproep door Team TicketSpy  (Amsterdam)

Sinds 10 april 2013 is het niet meer mogelijk om gespaarde Air Miles in te wisselen voor een vliegticket. Daar waar eerst de mijlen nog goed waren voor een stoel bij KLM en later Transavia is het op dat vlak al zo’n 10 maanden heel erg stil bij de Air Miles organisatie.

TicketSpy heeft vorig jaar gelijk toen bekend werd dat Transavia geen Air Miles meer ging accepteren hierover een post gemaakt. Tegelijkertijd hebben we de Air Miles organisatie benaderd met de vraag welke vliegtuigmaatschappij als vervanging zou gaan optreden. Als antwoord kregen we te horen dat ze in gesprek waren met enkele partijen.

Nu, in februari 2014, vinden wij dat het eigenlijk wel tijd wordt dat er een airline partner wordt gekoppeld aan het meest populaire spaarprogramma van Nederland. Want dat is immers wat particulieren in Nederland ook mogen verwachten bij het horen en zien van de naam Air Miles.

In ons eentje kunnen we dit wellicht niet veranderen, vandaar onze oproep. Dus, pak jij dit item op en kunnen daardoor straks heel veel mensen weer genieten van voordelige vliegtickets met behulp van hun gespaarde mijlen?

We zijn zeer benieuwd en je natuurlijk alvast erg dankbaar, ook namens miljoenen Air Miles spaarders!

Groeten,

Team TicketSpy (info@ticketspy.nl)