Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

15% korting bij Egyptair.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

We hebben je vanochtend al gewaarschuwd, de komende weken barst het ticket geweld met vele kortingen weer los.

Zojuist heeft Egyptair bekend gemaakt dat ze 15% korting geeft op alle vluchten die vanuit Brussel vertrekken. Amsterdam wordt vooralsnog niet afgeprijsd. Je dient je ticket dan ook via de Belgische website te boeken.

Waarom kiezen voor Egyptair? Niet omdat ze geen alcoholische dranken schenken en ook niet vanwege de overstap in Cairo. Maar misschien wel omdat hun Business Class stoelen in de Boeing 777-300 prima zijn zoals we hierboven laten zien. Trouwens ook achter het gordijn in Economy waar iedereen een eigen videoscherm heeft.

Ben je een liefhebber van Frequent Flyer mijlen, dan kun je de vluchten van Egyptair bij laten schrijven bij de programma’s van onder andere Lufthansa, Singapore Airlines en United Airlines.

Egyptair vliegt onder andere naar Bangkok, Johannesburg, Dubai en Abu Dhabi. We hebben trouwens gekeken naar de kortingen. Deze zijn te vinden, maar de echte goede tarieven zijn nog beperkt verkrijgbaar. Omdat de actie nog 2 maanden duurt adviseren we je om tussentijs opnieuw de tarieven te checken.

Wanneer boeken: tot en met 28 februari 2013

Wanneer reizen: tot en met 30 juni 2013

Ruimbagage: 2 koffers op rugzakken met een maximaal gewicht van 23 kg elk (Economy) of 32kg elk (Business)

Korting: reeds verwerkt in de ticketprijs

Beschikbare stoelen checken: via onze directe voordeel-link met Egyptair