Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Harry’s deal: Ticket Las Palmas €400 of Ticket Las Palmas + appartement €323

Ticket + Appartement deal gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Je vindt hem leuk of je vindt hem helemaal niks, die Harry van de Sunweb vakanties. De meningen binnen het TicketSpy team zijn net zo verdeeld trouwens.

Over de prijzen ze we het aan de andere kant wel helemaal eens. In dat geval houden wij wel van Harry, ook al komt ie nooit in beeld. Net als die andere grote onbekende Leo Veenstra van de Peijnenburg reclame (maar die doet dan weer niet in vliegtickets helaas).

Op diverse data in de maand juni kun je veel beter een pakket met een vlucht en een appartement of hotel boeken. Want je tickets los kopen bij Transavia betekent een onnodige aanslag op je vakantiegeld.

Wij vonden een deal met inbegrip van appartement Green Park. Maar zoek je alleen een los ticket dan maak je gewoon geen gebruik van deze plek. Je zal dan niet de eerste zijn die een dergelijke constructie hanteert!

  • Los Transavia ticket Las Palmas + koffer 20kg €400
  • Ticket Transavia Las Palmas + koffer 20kg + 7 nachten appartement Green Park + transfer luchthaven – appartement v.v. €323

Wanneer boeken: wacht niet te lang!

Wanneer reizen: heenreis op 3 juni en terugvlucht op 10 juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 5kg (10kg bij een los ticket)

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: ticket + appartement deal geldt indien minimaal 2 personen samen reizen

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Harry

TicketSpy zegt: Nog tot en met maart 2014 is er een verschil tussen losse tickets en tickets die je van een touroperator (TO) koopt. Het vreemde is namelijk dat je bij een los ticket 10kg handbagage mee mag nemen en met een TO ticket officieel 5kg. Transavia kan op de luchthaven een check uitvoeren op welke basis je je ticket hebt gekocht. Houd daar dus altijd rekening mee.