Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM USA Mini Flash Sale: Miami €552, Las Vegas €614, Philadelphia €577

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

KLM heeft 7 dagen lang een groot aantal Noord Amerikaanse bestemmingen in de sale. Nou ja mini sale, want we hebben eerder betere tarieven gezien.

Maar we moeten roeien met de riemen die we hebben want de verwachting is niet dat deze prijzen nog lager zullen worden. Dat komt omdat je alleen in de maand april 2013 mag vertrekken. En luchtvaartmaatschappijen hebben nu eenmaal hun systemen zo ingesteld dat ze op verre vluchten vanaf 2-3 weken voor vertrek de lage instapprijzen in zeer beperkte mate aanbieden. Grijp je kans dus als je bij voorkeur met KLM en Delta Air Lines wil vliegen.

Ondanks dat is en blijft het natuurlijk heerlijk Philly Cheesesteaks eten bij de enige echte wereldberoemde Geno’s Steaks in Philadelphia.

Deze stad ligt overigens ideaal tussen New York en Washington en met Bolt Bus kun je al voor een paar Dollar naar deze steden reizen. Of waag een gokje in de kustplaats Atlantic City in één van de casino’s van Donald Trump bijvoorbeeld. Binnen een uur ben je daar met je huurauto en kun je genieten van het ‘Las Vegas’ aan de Atlantische kust voor de New Yorkers.

Wanneer boeken: tot en met vrijdag 29 maart 2013

Wanneer reizen: in april 2013 (vertrekken)

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg (KLM) of onbeperkt (Delta)

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Flying Blue: 25%

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM

TicketSpy University zegt: Delta Air Lines en KLM hanteren beiden een andere limiet voor je handbagage. Bij KLM mag je ‘maar’ 12kg gewicht meenemen. Delta kent geen limiet, als je alles maar zelf in de bagagebakken kunt deponeren. Of je nu met een KLM of Delta vluchtnummer reist maakt niet uit. Het gaat altijd wel om het vliegtuig. Is die van KLM dan geldt 12kg, vlieg je met Delta dan is de no-limit regel van toepassing!