Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nieuws: samenwerking TicketSpy en de Consumentenbond!

Aankondiging door TicketSpy (Amsterdam)

TicketSpy is nog jong maar al wel enorm populair. Niet alleen bij de duizenden dagelijkse bezoekers maar ook in de media is er volop aandacht. Van de vakbladen tot de Telegraaf, de Volkskrant en RTL4 waren er publicaties over TicketSpy.

Maar dat is niet alles. We genieten vertrouwen van organisaties van naam. Zo werken we sinds vandaag samen met de Consumentenbond, meer in het bijzonder met de Reisgids. Dat is het special interest magazine van de Consumentenbond over reizen en vakantie. Het blad was een van de eersten die over TicketSpy schreef.

Vanaf nu vind je op TicketSpy regelmatig bijdragen uit de Reisgids. Natuurlijk over vliegen, maar ook over vakantiebestemmingen van Parijs tot Portland, vergelijkende onderzoeken over autohuur en hotels boeken en praktische tips.

Bezoekers van TicketSpy kunnen gratis de minigids vliegen aanvragen, een handige gids die je bij de hand moet hebben als je een ticket gaat boeken. Je vindt er onder andere 10 tips over hoe je het beste een vliegticket kunt boeken, bagage, het indienen van claims als je vertraging hebt en luchthavens die de naam hebben van een grote stad maar daar soms meer dan een uur vandaan liggen.

Bel tijdens kantooruren 0800 6161 (geen kosten) en je krijgt ‘m gratis toegestuurd.