Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Toch alles liever zelf regelen? Koop dan je seat only tickets vanaf €99

ArkeFly

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Flickr

Vaak zie je dat vluchten van ArkeFly helemaal vol zitten met mensen die een volledige vakantie bij Arke hebben geboekt. Opzich wel lekker om zonder veel geregel op vakantie te gaan zodat je al vanaf moment van boeken niets meer hoeft te doen.

We hebben gemerkt dat TicketSpy ook bezocht wordt door een heel ander type reizigers die toch liever het heft in eigen hand neemt. Door zelf een ticket te boeken, daar een passend hotel en eventueel een auto bij te regelen betalen ze wat meer voor de vakantie, maar hebben ze wel de volledige vrijheid te doen wat ze willen.

In het verleden was je dan aangewezen op de KLM, die (soms nog steeds) veel te hoge prijzen vraagt voor vele bestemmingen. Sinds kort is daar ArkeFly, een dochter van TUI die een deel van de bestemmingen van KLM heeft overgenomen, maar deze veel voordeliger in de markt zet. Daar zijn wij erg blij mee. Daarom vandaag een overzicht van de goedkoopste bestemmingen van ArkeFly, zodat je ook je verre vakantie helemaal zelf kan samenstellen!

Toch liever een volledig pakket boeken? Kijk dan eens hier waar we alle pakketvakanties hebben verzameld.

Voordelig hotel of appartement boeken?
Hotelscombined.com heeft de beste prijsafspraken met alle vergelijkers en biedt daarom het breedste, gevarieerde en ook goedkoopste aanbod. Vergelijk gerust en zie waar je voordeel kan pakken!

Wanneer boeken: Zo snel mogelijk! OP=OP!

Wanneer reizen: per bestemmingen verschillende data maar allemaal in het laagseizoen juni/september en oktober 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg (naar Amerika en Curacao 25kg)

Beschikbare stoelen checken: via onze directe voordeel-link

TicketSpy University zegt: Natuurlijk is het nog steeds voordeliger om je vakantie in 1 pakket te kopen maar voor wie alles helemaal zelf wil regelen zijn bovenstaande prijzen natuurlijk erg interessant!